Osoite: Sammonkatu 39, 33540 Tampere
Puhelin: 03-2557335
Dipl. kosmetologi Niina Heinonen

Kosketus-kasvohoito

kosketus

Kosketus-kasvohoito

Ylläpidä ihosi luonnollista hehkua luonnon omia arvokkaita ainesosia hyödyntäen

Kosketus on Organic Life Finlandin luomusertifioitu, laadukas luonnonkosmetiikkasarja. Tuotteet sisältävät 99,5% luonnollisia -ja 68,3% – 85,8% luomuainesosia, jotka takaavat aidon luonnon kosketuksen ihollesi. Tuotteiden sisältämiä kasveja on perinteisesti käytetty vähentämään ihon ikääntymistä ja ehkäisemään juonteita, suojaamaan ihoa hapettavalta stressiltä ja siitä aiheutuvilta reaktioilta sekä rauhoittamaan ärtynyttä ihoa. 

Raaka-aineet ja aktiiviset ainesosat on valittu Euroopan parhailta laboratorioilta. Kosketus tuotteet ovat valmistettu yhteistyössä kauneudenhoitoalan ammattilaisten kanssa.

Tuotteissa ei myöskään ole käytetty synteettisiä silikoneja, parabeenejä, hajusteita eikä väriaineita.


Sarjasta löytyy laadukas kasvojen puhdistusgeeli ja todella virkistävä kasvovesi. Kuoriva kasvonaamio ylläpitää ihon elastisuutta ja elinvoimaa, rentouttava kasvonaamio eliminoi stressin ja väsymyksen merkkejä. Kiinteyttävä silmänympärysseerumi sekä suojaava kasvoseerumi auttavat torjumaan ikääntymisen merkkejä. Voiteista löytyy silmänympärys/kaulavoide, kosteuttava ja ravitseva kasvovoide, hoitovoide rasvaiselle ja sekaiholle, punoittavalle ja ärtyneelle iholle, sekä hoitovoide ylipigmentoituneelle iholle.

Kosketus kasvohoito sisältää…

…kuorinnan, ampullihieronnan n. 40min sekä naamion silmänympärys ja kaulahoidolla ja hoitoaika on n. 1h 45min.