Osoite: Sammonkatu 39, 33540 Tampere
Puhelin: 03-2557335
Dipl. kosmetologi Niina Heinonen

Forty+ tuotteita

Pirtelöt

Forty+ tuotteita

Forty+ aikuisille naisille

Kun ihon uusiutuminen ja solujen jakautuminen hidastuvat, puhutaan usein vaativasta tai ikääntyvästä ihosta. Tällöin iho menettää kimmoisuutensa, ohenee ja pienetkin juonteet ja rypyt näkyvät entistä herkemmin. Forty+ -sarjan kotihoitotuotteilla pystyt vaikuttamaan hormonien aiheuttamia ikääntymisen merkkejä vastaan tehokkaasti.

Kotihoitotuotteet

Forty+ Skin Biolift Gel

Näkyvästi nuorempi ilme ja vähemmän juonteita! Parakrassiuutteen lihaksia rentouttava mekanismi hidastaa mikrosupistuksia, jolloin lihasjännityksen vähentymisen ansiosta ihon pinnasta tulee välittömästi kiinteämpi ja tasaisempi.

Perfect

Forty+ Perfect Boost Hyaluronic Cream

Välitön säteilevä, nuorekas ja raikas hehku joka kestää! Yhdistelmä kolmea eri tyyppistä hyaluronhappoa, rikastettuna juonteita tasoittavilla peptideillä tekevät tästä yhdistelmästi uniikin. Tehokas hoitotuote joka säilyttää ihon nuorekkaan hehkun, ravitsee intensiivisesti kosteudella ja parantaa ihon elastisuutta. Pidempään käytettynä parantaa myös ihon rakennetta ja toimintoja.

Forty+ Protect

Suojaava kevyt päivävoide, joka sisältää UVA- ja UVB-suodattimet. Soijauute sekä viinirypäleen kuori antavat iholle kirkkauta ja tekevät sen hyvin hoidetun näköiseksi. Suojakerroin 17.

Forty+ Cream

Täyteläinen yövoide, joka sisältää soijauutetta, viinirypäleen kuorta sekä isoflavonoideja.

Tehokas tuote yöhoitoon vaativallekin iholle.

Biolift

Forty+ Filling System

Seerumi rentouttaa kasvojen lihakset ja vähentää ryppyjen syvyyttä kasvoissa. Vaikuttavana aineena ovat heksapeptidit, jotka ovat kuuden aminohapon yhdistelmä. Lisäksi asetyyli dipeptide 1-cetyl esteri sekä luonnollinen meripohjainen osteriuute takaavat loistavan kosteuden lähteen ja täydentävät näin peptidien erikoislaatua vähentäen ryppyjä ja juonteita

Forty+ Perfect Boost Cerasome Kapselit

Keramideja sisältävä silkkinen seerumi ravitsee ihoa, vahvistaa ihon suojakerrosta sekä tukee ihon nuorekasta ilmettä. Oliivista saatava Ceramide 3 ainesosa, joka vastaa rakenteeltaan ihon omia lipidejä, vahvistaa ihon luonnollista suojamuuria ja estää kosteuden haihtumista iholta. E-vitamiini suojaa ihoa hapettumiselta, piristää ihoa ja estää sen ennenaikaista vanhenemista. E-vitamiinia ei turhaan kutsuta ”solujen suojelija vitamiiniksi”. Avokadoöljy sisältää runsaasti eri vitamiineja (A, A1, B, B1, B2, D, E & F) jotka vaikuttavat ihon aineenvaihduntaan parantaen ihon elastisuutta sekä pehmeyttä.