Osoite: Sammonkatu 39, 33540 Tampere
Puhelin: 03-2557335
Dipl. kosmetologi Niina Heinonen

Bella Donna

Bella Donna

Meiltä saat kokonaisvaltaista palvelua kauneuden perushoidoista hellitteleviin erikoishoitoihin. Vartalohoidot, kestopigmentoinnit, mesoterapia eli mikroneulaus ja korvien rei’itys onnistuu myös meillä. Tarjoamme myös pienille ryhmille erilaisia hemmotteluiltoja hyvän juoman ja pienen naposteltavan kera. Iltoihin voit myös tilata meiltä esityksiä tai vaikkapa teeman!

Kauneus- ja jalkahoitola Bella Donna on tunnettu lämminhenkisyydestään jo vuodesta 1987. Sijaitsemme hyvien kulkuyhteyksien varrella, lähellä kaupungin keskustaa. Liikkeen edessä hyvä pysäköintimahdollisuus parkkikiekolla.

Minä

Olen Dipl.kosmetologi Niina Heinonen. Valmistuin Hämeen kosmetologikoulusta maaliskuussa 1987 ja heti samana vuonna kesäkuun 1.päivänä ryhdyin yrittäjäksi. Kehitän itseäni ja ammattitaitoani jatkuvasti erilaisilla lisäkoulutuksilla. Olen kouluttautunut mm.kestopigmentoinnin-, mesoterapian l. Mikroneulauksen-, Green Peel yrttisyväkuorinta-, ja timanttihionnan-sekä ultraäänihoitojen ammattilaiseksi. Kuin myös itse yrittäjyydessä on kehityttävä, joten suoritin yrittäjän ammattitutkinnon vuonna 2015.

Lähellä sydäntäni on teatteri ja laulaminen. Teatteria harrastin Tampereella Suomen Teatteriopistossa monia vuosia (11vuotta) iltaopiskelijana, josta sain päättötodistuksen vuonna 2016. Mainitsen päättötodistuksesta kohdat, jonka mukaan olen teatterissa rohkea ja hyvän komiikan omaava. Ja sitähän tässä arjessa kuin yrittäjyydessäkin tarvitaan. Rohkeutta tarttua työhön kuin työhön ja huumorilla pelastaa monen tilanteen ja monen ihmisen päivän. Olen iloinen ja tunnollinen asiakaspalvelija, nimenomaan asiakaspalvelija sinua varten. ”Minulle jo tuttukin asiakas on aina uusi asiakas”, hoidan siis asiakkaita aina huolella ja vankalla ammattitaidolla.

Minulta löytyy siis osaamista , myös muusiikin puolelta. Olen ottanut laulutunteja n. 8 vuotta. Ohjelmapalveluni Nina Heinrichin voit tilata hoitolan hemmotteluiltoihin, häihin , syntymäpäiville tai muihin tilaisuuksiin. Tulkitsen kauniiden laulujen tekstiä syvällisesti ja tunteella.

Vapaa -ajallani pidän huolta terveydestäni ja usein minut löytääkin jonkun urheilulajin parista. Suosikkejani ovat vesijuoksu,sauvakävely ja jumppa. Tuota english lanquageakin yritän kerran viikossa päähäni hieman tankata. Ja siinä sivussa toimin kotihengettärenä kahden pojan ja miehen keskellä ja siinä, jos missä ,sitä huumoria tarvitaankin…

Minä… olen ylpeä vuonna 2017 saamastani 30 vuoden yrittäjyydestä myönnetystä Yrittäristin Timanttirististä !! kertoohan sekin jotakin se…

Terveisin Niina

Tämän kuvan alt-attribuutti on tyhjä; Tiedoston nimi on IMG_0735-781x1024.jpg

Kuvia Bella Donnasta