Osoite: Sammonkatu 39, 33540 Tampere
Puhelin: 03-2557335
Dipl. kosmetologi Niina Heinonen

Bella Donna

Bella Donna

Meiltä saat kokonaisvaltaista palvelua kauneuden perushoidoista hellitteleviin erikoishoitoihin. Vartalohoidot, kestopigmentoinnit, mesoterapia eli mikroneulaus ja korvien rei’itys onnistuu myös meillä. Tarjoamme myös pienille ryhmille erilaisia hemmotteluiltoja hyvän juoman ja pienen naposteltavan kera. Iltoihin voit myös tilata meiltä esityksiä tai vaikkapa teeman!

Kauneus- ja jalkahoitola Bella Donna on tunnettu lämminhenkisyydestään jo vuodesta 1987. Sijaitsemme hyvien kulkuyhteyksien varrella, lähellä kaupungin keskustaa. Liikkeen edessä hyvä pysäköintimahdollisuus parkkikiekolla.

Minä

Olen diplomikosmetologi Niina Heinonen. Valmistuin Hämeen kosmetologikoulusta v.1987 ja samana vuonna ryhdyin yrittäjäksi. Kehitän itseäni ja ammattitaitoani jatkuvasti erilaisilla lisäkoulutuksilla. Olen kouluttautunut mm. kestopigmentoinnin, mesoterapian eli mikroneulauksen, Green peel yrttisyväkuorinta- ja ultraäänihoitojen ammattilaiseksi. Koulun penkille palasin vuonna 2015 ja opiskelin yrittäjän ammattitutkinnon.

Lähellä sydäntäni on rakas teatteriharrastus ja laulaminen. Teatteria olen harrastanut jo monia vuosia ja 2016 sain päättötodistuksen Suomen teatteriopistosta. Teatterissa olen kuulemma rohkea ja sitähän tässä yrittäjyydessä tarvitaan. Mainittakoon vielä kohta päättötodistuksesta ”Niinan vahvuuksiin kuuluu hyvä komiikan taju”. Nämä asiat kuvaavatkin minua hyvin myös arjessa, olen iloinen ja rohkea, hoidan asiakkaita huolella ja vankalla ammattitaidolla. Minulle vanha asiakas on aina uusi asiakas. Teatterin lisäksi minulta löytyy osaamista myös musiikin puolelta. Ohjelmapalveluni Nina Heinrichin voit tilata hoitolan hemmotteluiltoihin, häihin, syntymäpäiville tai muihin juhliin. Tulkitsen kauniita lauluja suurella tunteella.

Vapaa-ajallani pidän huolta terveydestäni ja usein minut löytääkin jonkun urheilulajin parista. Suosikkejani ovat vesijuoksu, sauvakävely ja jumppa.

2017 minulle myönnettiin 30-vuoden yrittäjyydestä palkinnoksi yrittäjäristin timanttiristi.

Tämän kuvan alt-attribuutti on tyhjä; Tiedoston nimi on IMG_0735-781x1024.jpg

Kuvia Bella Donnasta